ОТДИХ

Слънчев бряг е най-големият български курорт. Разположен е на залив с формата на полумесец между град Несебър и курорта Свети Влас. Със своите стотици хотели, многобройни заведения, ресторанти, магазини, изградената си инфраструктура и много добри комуникации (32км. до летище Бургас и 90км. до гр. Варна), курортният комплекс посрещна няколкостотин хиляди туристи.
Климатът тук се отличава с горещо слънчево лято и средни юлски температури 22-23° С. Плажната ивица е дълга над 10 км и на места е широка над 60 метра. Финият пясък, естествените пясъчни дюни и плавното морско дъно привличат стотици хиляди туристи от цял свят.
Забавлението на туристите е гарантирано с разнообразни атракции – водни спортове, сърф, плажен волейбол, аквапарк, боулинг, различни съоръжения за деца.

Плажове

Хотел Релакс е в непосредствена близост 10 мин до най-голямата плажна ивица на България с фин златист пясък. Морското дъно е пясъчно, с лек наклон, удобно и безопасно за къпане и плуване.

Други популярни места за плажуване са плажовете на Св. Влас, Робинзон, Централен плаж Сл.Бряг, Какао бийч и плажовете в гр. Несебър.

Пазаруване

Централната улица на Сл. Бряг / Flower street /, Royal Barcelo Mall, Burgas Plaza Mall и Mall Galleria Burgas.

Свободно време

Най-популярната забележителност в региона е старият град Несебър, който е обявен за архитектурен и археологически резерват. Включен е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство, заради многобройните си културни паметници.
Яхтеното пристанище в Свети Влас е най-голямото яхтено пристанище на българското Черноморие. То е едно от най-предпочитаните места за разходки и плажуване. Има много ресторанти предлагащи разнообразна българска и международна кухня, както и нощни заведения.
На 400м от хотел Релакс започва пешеходната крайбрежна алея, по която разхождайки се може да достигнете до централната улица / Flower street / , наслаждавайки се на комбинация от красива гледка и малки търговски обекти.

За любителите на водните атракциони са на разположение 2 аквапарка – в Слънчев бряг и Несебър.

 

+359 887 506 624
+359 885 920 091
к.к. Слънчев бряг
office@hotelrelaxbg.com